surfsessie g-dam 16 september foto’s

Met een dagje vertraging onze vele foto’s op onze fototoestellen (canon EOS 350D en waterdicht fototoestel van “den Aldi” voor op het water) kunnen bekijken van het surfdagje van gisteren.

surfsessie
: in het begin 14-19 knopen, daarna wat afzwakkend en meer vlagerig. Door de NO-richting een sportief-parcours buiten op de grevelingen met leuke bumpy chopp en rakjes tot voorbij Herkingen (4-5km aan 1 stuk door knallen).

mijn setje: AHD SL 95 + RS-slalom 6.7m² + 35cm SL7 vin en daarna nog wat km’s heerlijk kunnen spelen opde AHD Fury 120 (in combinatie met een select devil vin een super COMFORT setje)

Karlien haar setje: Starboard Go 139 + gun 4.7m² (die mooie planeerakjes heeft kunnen maken en haar gps-recordje wat hoger heeft gelegd!!)

onze gps-results: Herman – Karlien

Zowel Karlien als ikzelf hadden een leuke dag en zeker met de vele foto’s van elkaar en ook van anderen. Hieronder onze eigen beste foto’s en op picaca vind je een selectie van de beste foto’s van de dag.

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.