Update juli 2023: Met een nakende faillissement van concurrent Van Moof, is het goed na te denken over te slimme ebikes met unieke onderdelen. 😬

 

 

Update 10 februari 2023: Als onafhankelijk blogger wil ik toevallige passant ook wel wijzen op deze nieuwberichten over de nood aan een nieuwe kapitaalronde door Cowboy.

Update 23 september: Momenteel is er nog een levering van een 350 Cowboy C3 fietsen die snel leverbaar zijn en een korting van maar liefst 700EUR hebben. Een Cowboy C3 dus voor 1590EUR ipv 2290EUR!

Gebruik deze Dailybits partnerlink en krijg daardoor een jaar anti-diefstal verzekering bij een bestelling.

 


1 van de meest populaire blogposten op deze blog is zeker de review van de Cowboy E-bike, die ik online heb gezet ergens in de zomer van 2018. Dagelijks komen hier bezoekers mijn ervaringen met deze Belgische elektrische fietsen lezen.

Cowboy is een Brusselse startup van de oprichters van de (in 2016) ter ziele gegane food delivery startup Take Eat Easy. De oprichters hebben dan ook meer dan genoeg startup-jungle ervaring en hierdoor konden ze ook al snel een stevige 1ste kapitaalronde doen om direct te knallen met Cowboy in 2018. Ondertussen zijn ze al enkele funding rounds en een crowdfunding verder en zitten ze ook al enkele generaties verder met hun ebike. In een nieuwe investeringsronde midden 2020 heeft Cowboy maar liefst 23 miljoen EUR opgehaald bij o.a. Exor Seeds (investeringsgroep van de Fiat-familie Agnelli).

Deze blogpost is vanaf nu een verzameling van de verschillende versie’s en hoe ze verder evolueren:

 

Mijn ervaringen met de Cowboy V1 (C1) Ebike in juli 2018

De Cowboy was bij zijn lancering in 2018 direct een opvallende verschijning tussen de saaie traditionele elektrische fietsen.

Wat zaken op een rijtje:

  • Bij lancering enkel in een “mannenversie” in 1 kleur (matte black) beschikbaar
  • Gewicht van amper 16kg (perfect draagbaar dus op trappen als er weer een Antwerpse fietslift kapot is), waar traditionele elektrische fietsen al snel +20kg zijn.
  • Volledig van scratch opgebouwd en dus niet van standaard fietsonderdelen – zie bijvoorbeeld plaatsing van de batterij
  • Geen versnellingen maar 1 versnelling die je steeds sneller doet gaan (motor van 30Nm op achterwiel)
  • ipv een traditionele ketting een carbon riem (zonder olievlekken op je broek dus) wat zorgt voor een super directe feedback.
  • Batterij van 252WH die 50km van bereik heeft na 2,5u opladen
  • Geen eigen “boordcomputer” maar alles via een app (ook het “opstarten” van je fiets)
  • Mooi ingebouwde verlichting waarbij het achterlicht feller oplicht als je afremt
  • Zeer compacte fiets (geen spatborden of bagagedrager), waardoor hij eenvoudig in een auto (met de achterbank plat) kan worden meegenomen. Je kan eenvoudig het stuur met de fiets meeklikken (inbussleutel) en de pedalen eraf halen.

cowboy e-bike fiets review

Dit is GEEN gewone elektrische fiets. Het cliché dat een e-bike enkel voor senioren is, gaat zeker niet op als je opstapt op deze fietsraket. Geen versnellingen betekent gewoon een ingenieus systeem dat je steeds sneller gaat laten versnellen en zelf het schakelwerk doet.

Zonder enige inspanning fiets je dan ook steeds aan 30km/u (met de off-road mode), waar het bij een traditionele 25km/u e-bike toch echt werken is om boven de 25 km/u te geraken. Vooral hernemingen en snel optrekken zijn waanzin met de Cowboy en dit is echt een stads e-bike om vliegensvlug door het verkeer te razen en aan rode lichten een F1 start te trainen.

cowboy e-bike fiets review
Negatieve puntjes met de Cowboy V1?

Dit is geen gesponsorde advertorial, maar een onafhankelijke review, dus ook mijn negatieve puntjes even opsommen:

 • Om de fietsostrade Antwerpen – Brussel te nemen, zou ik dan toch eerder voor een meer comfortabelere fiets kiezen (beenhard zadel + té sportieve houding met mijn 1.9m).
 • Geen spatborden beschikbaar voor de Cowboy V1, dus de minste plas of regenbui geeft je alvast een extra rugdecoratie (maar kijk voor de V2 en V3 krijg je een jaar gratis fietsverzekering.
 • Doordat je geen versnellingen hebt, zit je bij 30km/u wel een “Froome koffiemolen trappen”-imitatie aan het geven als je wilt meetrappen. 😉
 • Met mijn 1.9m kon ik het zadel wel hoger zetten, maar het stuur niet. Niet bevorderlijk voor mijn fietshouding natuurlijk in combinatie met het kleine pocket kader.

De V1 was online te koop voor een prijs van 1790EUR (1500EUR exclu btw) in batches van 200 exemplaren.

En daarnaast ook naar de reviewvlog van eDavy

Mijn ervaringen met de Cowboy V2 (C2) Ebike in mei 2020

Tijd om de reeds langer beschikbare Cowboy V2 (op de markt sinds 2019) eens te testen in 2020.

 

Wat is het verschil tussen de Cowboy V2 en de Cowboy V1?

 • Het frame is iets groter (voor fietsers tussen 170 en 195cm), wat met mijn 1.9m toch al direct merkbaar was (al blijft het stuur wel laag staan natuurlijk).
 • De batterij heeft 360Wh ipv. 252Wh en je hebt dus nu een bereik van 70km
 • Een iets hogere prijs van 1990EUR
 • De nieuwe design spatborden stonden op mijn V2 testfiets gemonteerd. In ons land geen luxe, maar wel een dure luxe bij Cowboy. 😉 Op de foto’s hieronder zie je de 2 strategisch gemonteerde spatborden, die je dus apart kan bijstellen voor 89EUR (UPDATE: Deze zitten nu standaard op de V3 en V4).

Je kan de V2 dus nog steeds op die “Offroad” mode zetten in de app en zo de snelheid naar 30km/u unlocken (op eigen risico en verantwoordelijkheid). (Spoiler in de nieuwe app versie wordt dit weggehaald, want het is niet legaal en de bezitter staat in voor de gevolgen.)

Wat miste ik nog op de Cowboy v2?

 • De bandjes zijn wel echt slick en een passage over een grindweg is direct wat spannender
 • Een fietsstandaard/fietspoot zou toch wel handig zijn. Ik begrijp dat dit vloekt met het gestroomlijnde design, maar er is zelfs niet de mogelijkheid om er zelf 1 te gaan monteren.
 • Het grote verzet (3.1/1) maakt dat de combinatie van een Cowboy ebike met een andere fiets of elektrische fiets niet ideaal is. Zo was samen fietsen met een traditionele elektrische fiets niet altijd handig en diende ik veel mijn pedalen stil te houden (wat trouwens best een hard geluid maakt bij de Cowboy).

Voor mij is de Cowboy nog steeds de ideale cityrunner om als transportmiddel te gebruiken van punt A naar punt B en daarnaast ook nog eens van design er te mogen staan. Snellere acceleratie en door zijn pocketdesign ideaal om je ergens “tussen te smijten”.

Minder geschikt dus om met het gezin een fietstochtje te gaan doen in het weekend. De V2 had alvast een hoop verbeteringen tov. de orginele versie en ook de app is hard verbeterd tov. de eerste versie uit 2018.

 

Alle info over de Cowboy V3 (C3) (2020)

Tijdens mijn testperiode hoorde ik dat de productie van de Cowboy V2 gestopt is, daar sinds het najaar van 2020 de Cowboy V3 op de markt is gekomen. Sinds juni 2021 heb ik nu zelf een eigen Cowboy C3 in mijn bezit. Hier kan je mijn modificaties zoals het verhogen van het stuur terugvinden.

Met dank aan Cowboy fan Jorn heb ik nu ook een mooi 3D print die de staander op mijn C3 mooi afwerkt, waardoor de kabels nu mooi verborgen en beschermd zitten. 🤗

 

Zo brengt de Cowboy V3 een hoop verbeteringen:

 • De kader blijft gelijk van formaat
 • Er zijn nu 3 kleuren (Absolute Black , Anthracite Grey en Mineral Grey)- zelf heb ik dus de Mineral Grey
 • Een nieuwe carbon riem voor directere overbrenging (die pas na 30.000km dient vervangen te worden)
 • Betere lekbestendige 42mm banden met meer grip
 • Het totaal wordt 800gram zwaarder (net onder de 17kg wat nog steeds mooi is voor een ebike)
 • Het verzet wordt kleiner (van 3.1 naar 2.86): beter om bergop te fietsen, maar ook beter om dus met iemand anders samen te fietsen (mijn grootste minpuntje bij de V1 en V2). Op de topsnelheid maakt dit wel dat je nu wel sneller ligt te trappen in mode koffiemolen.
 • De maximumsnelheid wordt 25km/u (en dus niet meer die “offroad” mode van 30km/u die je kon selecteren voor het opvoeren van de snelheid, maar niet wettelijk is in Europa voor dit type e-bike).
 • Grondige update van de app (voor alle Cowboy bezitters) met extra features (zie hieronder)
 • De prijs is sinds midden maart 2022 gestegen naar 2290EUR, maar hij heeft wel nog steeds de standaard spatborden! (en met deze partnerlink ook een gratis fietsstandaard en bagagerek!). Levering is gratis en binnen de 10 dagen momenteel.
 • De Cowboy V3 blijft dus ook in het gamma (naast de nieuwe Cowboy V4)

Samen met de Cowboy V3 komt er trouwens ook een nieuwe app (voor alle Cowboy versies) die best wel een hoop nieuwe features brengt:
 • Automatische ontgrendeling via je gsm
 • Diefstaldetectie in combinatie met het bestaande find-my-bike
 • Ongevaldetectie die gaat checken bij de bestuurder en anders een ingegeven noodcontact gaat verwittigen
 • Navigatie met luchtkwaliteit info om zo een gezondere route te kunnen kiezen

Ondertussen is de update van de app er met dus inderdaad luchtkwaliteit (data komt van Breezometer) en ook voorspelling van je batterijcapaciteit (bij aankomst en roundtrip). Zo kan je dus niet enkel de snelste, maar ook de gezondste route kiezen en worden temperaturen meegenomen bij de voorspelling van je bereik. 👏

Cowboy V4 en vergelijking tov de Cowboy V3 (2021)

Begin mei 2021 is er dan de nieuwe Cowboy V4 aangekondigd (met levering na de zomer) met ditmaal naast het gewone model de Cowboy V4 ook een kleiner model met “damesframe” de Cowboy V4 ST.

Wat is er aangepast bij de Cowboy V4 (C4 & C4 ST)?

 • Cowboy 4 ST met kleiner frame voor rijders van 1.6m – 1.9m waar je een rijhouding hebt die meer rechtop zit
 • De ST is wel een beetje zwaarder dan het gewone model (extra versteviging wegens ander frame), maar we spreken hierbij over amper 300gram zwaarder.
 • Dubbel zoveel trekkracht (voor bergop) met hetzelfde bereik van 70km
 • Nieuw stuur met geïntegreerde quad-lock om je smartphone vast te klikken (je kan deze ingebouwde quadlock ook afdekken met een blanking plaatje)
 • Ook hier respecteren ze nu terug mooi de Europese ebike wetgeving en is de maximumsnelheid begrensd op 25m/u
 • De prijs is midden maart 2022 gestegen naar 2790EUR voor de C4 en de C4 ST (tov. 2290EUR voor de V3) – (en met deze partnerlink ook een gratis fietsstandaard en bagagerek!🤗)
 • Standaard spatborden (eindelijk) en als optie’s een bagagerek en een fietspoot (99 euro voor dit pakket met beide optie’s) of een quadlock smartphone hoesje (29EUR).
 • Een diefstalverzekering kost 120EUR/jaar en kan je via de app bijbestellen.

 

Verdere stappen?

Daarnaast vind ik het best interessant of deze pagina op het bol.com verkoopplatform was een verkenning om de fietsen ook daar te gaan aanbieden. De andere experimenten met verkopen bij Fnac, Decathlon en fiets.be zijn ondertussen ook gestopt en Cowboy verkoopt nu enkel nog via zijn eigen testcentra en website. ZE gaan dus vol voor de direct-to-consumer aanpak.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

54 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tim
5 jaren geleden

Het artikel waar ge naar linkt in begin gaat over spedelecs, dit is toch “maar” een gewone e-bike?

Herman Maes
5 jaren geleden

Klopt hoor. De Spedelecs verkopen ondertussen meer hier dan in heel NL samen. Dit is gewone e-bike, al fiets je er eerder 30km/u mee dan 25km/u.

Jo Wouters
5 jaren geleden

Typfout ? Ik lees “Het cliché dat een e-bike voor de senioren is, gaat zeker op als je opstapt op deze fietsraket.”. Fietsraket en senioren in 1 zin… bedoel je dan niet dat het cliché zeker NIET opgaat voor deze fietsraket ? 😉

5 jaren geleden

Mooie en eerlijke review met duidelijke en goeie min en plus punten :-)!

Maar wat me wel steeds -zelfs op hun eigen site- ontgaan is : hoe zet je u gsm veilig vast op die fiets?…want zonder dat u gsm op die fiets zit zijt ge er allicht ni zoveel mee?

Patrick Detige
5 jaren geleden

Heb sinds enkele weken een Cowboy en de gepubliceerde review vat alle + en – punten perfect samen.
Je moet de fiets echt wel op “off-road 30km/u” instellen om er plezier aan te beleven.
Ik fiets er alle dagen mee naar het werk (12 km enkele trip) en het is puur genieten.
Na het activeren van de fiets hou ik mijn smartphone gewoon in mijn broekzak.
Ik installeerde een HideMyBell support in combinatie met een kleine Garmin Edge 25 fietscomputer om afstand en snelheid te volgen tijdens de rit.
Een bel is overigens een noodzaak op je Cowboy als je andere fietsers nadert en inhaalt.

Stefan
Reply to  Herman
5 jaren geleden

Ik pendel met de cowboy sinds augustus vorig jaar dagelijks naar het werk, ongeveer 30 km enkele rit . In principe laad ik de batterij tussendoor bij op het werk. Toch ook al enkele keren heen en weer gereden (60 km) en zonder tussendoor opladen de finish gehaald :-). Ik weeg 65 kg en trap stevig door, zodat de ondersteuning, eens op snelheid, minimaal is. Maar zelfs met zwaardere fietsers en minder eigen inbreng zou 30 km ruimschoots haalbaar moeten zij. Ondertussen bijna 4.500 km afgelegd en zeer tevreden van de fiets en de service. Na 3.500 km was ik aan een bandenwissel toe en heb dan geopteerd voor de Schwalbe Marathon banden om zoveel mogelijk lekvrij te rijden. Ik heb de fiets mogen testen op langere afstand vooraleer tot aankoop te beslissen.

Reply to  Stefan
5 jaren geleden

Top om te lezen!

stijn
Reply to  Stefan
4 jaren geleden

Beste allemaal,
Ik overweeg de aankoop van een cowboy. Zou moeten dienen voor een traject Duisburg (Tervuren) tot in Edegem. 2x klimmen (sterrebeek brug E4O en nossegem mechelsesteenweg). Enkele rit geeft dat 45km, overdag zou ik de batterij opladen op mijn werk. Met wat ik lees uit de ervaring van Stefan zou dit moeten lukken, want ik had er eerlijk gezegd toch wel een beetje schrik van. Ik meet zelf 1.73m en weeg 74kg. Nog iemand bruikbare tips?

5 jaren geleden

Is er ergens een mogelijkheid om op een comfortabele manier iets van baggage mee te nemen. Ik overweeg een Cowboy voor mijn dagelijkse traject (17 km) van en naar de school waar ik lesgeef. Ik neem standaard een laptoptas en een rugzak met papieren cursusmateriaal en werkjes van de leerlingen mee. Is dat te doen op een Cowboy zonder dat je alles op je rug moet dragen?

Mieke
5 jaren geleden

Is 30km/u het snelste wat je kan halen ? Het is dus een pedelec en geen speed pedelec ?

Kurt
5 jaren geleden

Vraag 1 : de smartphone is niet inbegrepen in de prijs?
Vraag 2 : wanneer een cowboy e-bike met spatborden op de markt?

Kurt
5 jaren geleden

Wat met onderhoud en eventuele herstellingen? Is er een hersteldienst hiervoor?

Tine
5 jaren geleden

Waarschijnlijk erg domme vraag, maar bij mr Google vind ik het antwoord niet : is er ook een damesmodel?
Groetjes
Tine

Reply to  Tine
5 jaren geleden

Dat zijn ze van plan, maar momenteel nog niet.

Aleks
5 jaren geleden

Kan je met deze fiets nog verder fietsen als de batterij volledig plat is, of als de batterij er niet in zit.

Johnny
Reply to  Aleks
4 jaren geleden

Ja dan kun je ermee fietsen en eigenlijk ook best snel. Sneller dan ik ooit voorheen op een normale fiets kon rijden. Je moet het eerste stuk wel even kracht zetten, maar als je een keer op gang bent blijft hij vrij gemakkelijk (zolang je niet hoeft te klimmen of zware tegenwind hebt) op snelheid

Felix
5 jaren geleden

Is de fiets ook aan te raden voor een traject van 30km enkel?
Batterij lijkt mij enigste minpunt.
Wat is er nieuw bij de recente versie?

Geert De Win
5 jaren geleden

Waar kan ik gegevens van de batterij vinden?
Had site gevonden maar vind deze niet meer terug.

Lander
5 jaren geleden

Zouden er mogelijkheden zijn om deze e-bike op te
voeren?

Reply to  Lander
5 jaren geleden

Door de cowboy via de app op US settings te zetten, haal je al 30km/u. Meer dan snel genoeg en zeker daar de batterij niet super groot is, zou ik deze niet verder gaan opvoeren (zeker naar verkeersveiligheid en het feit dat dit inderdaad niet toegelaten is 😉 ).

Beyl Paul
4 jaren geleden

Juist, spatborden , zwart en mat.
Graag een juiste referentie ivm aankoop

Ruud
4 jaren geleden

Zou het ook mogelijk zijn om op deze viets een verende zadelen te monteren voor meer comfort?l

renvan
Reply to  Ruud
3 jaren geleden

een verende zadelpen moet kunnen

Joost
4 jaren geleden

Kan iemand me aan een Referral link helpen?
Zo krijg jij een gratis exclisieve Cowboy-accessoire en ik een gratis spatbord.

Alvast bedankt,

Diederik van Petegem
3 jaren geleden

De eerste gratis spatborden zijn een feit! Het leuke is, ik krijg nu een helm van Cowboy, leuk systeem dit! En de link is nog twee keer te gebruiken, dus kopieer en plak de link bij je bestelling van je Cowboy en je ontvangt gratis spatborden!

maarten
3 jaren geleden

Dat de mogelijkheid van 30km/h er niet meer op zit – het is je eigen keuze en off road zou dit moeten kunnen – is vrees ik wel iets, waar mensen op kunnen afhaken. Wel een toffe fiets overigens.

darkflemish
3 jaren geleden

Thx voor de link. Ik heb mijn Cowboy gisteren besteld 😉
Het aftellen is gestart.

Fietsen in het Zwarte Woud - Zwarte woud info
3 jaren geleden

[…] er best wel wat hoogteverschillen te vinden zijn in het Zwarte Woud, zie je er dan ook meer en meer elektrische fietsen rondrijden om toch comfortabel ook langere fietstochten te kunnen […]

Gert
3 jaren geleden

Beste,

Is het nog interessant om de V1 te kopen ?
Heeft die bvb. nu ook de mogelijkheid (door nieuwere software) om te starten van zodra je jn de buurt bent van je fiets of is dat enkel voorbehouden voor de V2 en V3 ?

Ik zelf ben 1m77: is de V1 dan groot genoeg want de V2 en de V3 zijn groter geworden las ik.

Mvg,

Gfk

Gert
Reply to  Herman
3 jaren geleden

Bedankt Herman voor je snelle reactie. Lange afstanden ben ik niet van plan om ermee te doen eigenlijk. Wat ik me nog afvraag en weinig van lees -> is er eigenlijk een mogelijkheid om een bidonhouder te monteren op de Cowboy ?
Welke gsm-houders zijn een aanrader, mijn iphone XS zit steeds in een lederen hoesje.

Gerry
2 jaren geleden

Ik heb de V1 nog besteld (last edition met 70km range batterij) zouden de kleine mudguards van de V2 hier ook op passen..?

Peter
2 jaren geleden

Hoi Herman, in je ervaring met de cowboy v4, vond je dat de fiets sneller kon dan 25 km/u? Ik weet uit reviews en op de cowboy website, dat de fiets inderdaad stopt met helpen op 25 km/u, maar als je beslist met de benen stevig door te trappen, of als je een serieuze bergaf doet, word je dan tegengehouden/afgeremd?

Reply to  Peter
2 jaren geleden

Ik heb zelf een V3 en het probleem is vooral dat de versnelling niet sneller kan. Dus je kan koffiemolentrappen en zo sneller gaan, maar het is niet dat je nog even een zwaardere versnelling kan inzetten om harder te gaan op eigen kracht.

De V1 en V2 konden 30km/U (wat niet legaal is in de EU) maar hadden dan ook een grotere versnelling (wat dan weer nadelig was als je een helling op moet of relaxed met een andere fietser samen wilt fietsen).

Telier Freddy
2 jaren geleden

Is het baggeren bij de V4 ST uitgerust met het MIC of RACTIME systeem om tassen vast te klikken?

Telier Freddy
2 jaren geleden

Ik bedoel hieronder bagagerek!

Telier Freddy
2 jaren geleden

Is het bagagerek bij de V4 voorzien van het “MIC” of “RACKTIME” vastzetsysteem?

herman dailybits
Reply to  Telier Freddy
2 jaren geleden

Ik vraag het even na!

Reply to  herman dailybits
2 jaren geleden

Ik heb it nagevraagd en deze systemen zijn niet standaard voorzien.

Dgaal
9 maanden geleden

Beste allemaal,

Wij hebben heel slechte ervaringen met Cowboy. Enkele weken geleden hadden we een nieuwe Cruiser performance besteld, de duurste versie, en deze werd ook sneller dan verwacht geleverd. Maar helaas vonden we de fiets niet lekker fietsen, op korte afstand op zich wel maar je mist toch de versnellingen, de Veloretti en Vanmoof fietsen fijner. Ik begrijp al de positieve reviews dan ook niet. De testrit heb je daarom ook niet veel aan!

Maar toen begon de Cowboy-hel pas. Eerst moet je foto’s maken en mailen alvorens de fiets geretourneerd wordt. We hebben de fiets ontvangen met gebruikssporen op de banden, en daarom hebben we de banden voor het retourneren nog zelfs schoongemaakt. De voorwaarden van Cowboy zeggen dit:

“Als je de fiets hebt gemonteerd of gebruikt, moeten we een ‘waardeverlies’ van maximaal €500 in rekening brengen, omdat we de fiets dan niet meer als nieuw kunnen verkopen.”

En ondanks dat we de fiets gewoon nieuwer dan nieuw hebben geretourneerd is er €500 ingehouden! Ik ben nu al de hele dag aan het mailen met Cowboy, en wat blijkt: de fiets is helemaal niet geïnspecteerd of zelfs uitgepakt uit de doos!

Nu heb ik gevraagd om de doos dan terug te sturen voordat de fiets in de outlet gaat, iets dat waarschijnlijk niet gaat gebeuren want de fiets zal gewoon als nieuw verkocht gaan worden. Maar men zegt nu dat het misschien geeneens gaat lukken om de door ons geretourneerde fiets in het magazijn terug te vinden. We gaan nu ook juridische stappen nemen, dit gaan we niet laten gebeuren.

Dus wees gewaarschuwd, eenmaal gekocht is retourneren NIET mogelijk zonder er 500 voor te moeten aftikken. Een schandalige gang van zaken.

herman dailybits
Reply to  Dgaal
9 maanden geleden

Heb je binnen de 14 dagen na aankoop de retour aangevraagd? Zoja, check dan zeker even wat de FOD economie hierover zegt: https://economie.fgov.be/nl/themas/consumentenbescherming/opkomen-voor-uw-rechten/uw-aankopen/een-aankoop-annuleren/wanneer-hebt-u-een-wettelijk/uw-herroepingsrecht-uitoefenen

Je kan dus klacht indienen. Weet wel dat ze aan jou de retourverzending als kost kunnen aanrekenen. https://news.economie.fgov.be/227571-twijfel-na-een-aankoop-gebruik-je-herroepingsrecht

6 maanden geleden

will someone write my essay for me

Review & ervaringen met Cowboy fiets / ebike (C1/C2/C3/C4)