TED-talks, presentaties van maximaal 18 minuten met “de presentatie” van hun leven”, zijn altijd een aanrader om eens tijd voor te maken.

Maar als je deze dagen 20minuten tijd kan maken, bekijk dan zeker de TED-talk van Monica Lewinsky. De White house stagiaire, die in 1998 wereldnieuws werd.

Prachtig hoe ze in deze presentatie over die tijd getuigt, waar ze als jonge twintiger op het nieuwe nieuwsmedium, het internet, volledig werd neergehaald. Het mag inderdaad een wonder zijn, dat ze er nog steeds is, na wat ze als 25-jarig meisje over zich heen kreeg. Er zit veel waarheid in haar presentatie, die zeker tot nadenken stemt voor elke gebruiker/publisher op het internet.

Een meer dan terechte staande ovatie dor het publiek voor deze nu 41-jarige vrouw. Dus maak zeker even 20minuten tijd om deze talk te bekijken.

PS: Ik heb deze dagen wel even goed moeten lachen met onderstaande (gerelateerde) tweet. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments