Zondagmorgen ons allebei toch uit bed moeten slepen, om ons terug naar Boom te begeven… Weeral een perfecte parking-organisatie (met om de 5min. een pendelbus naar festivalterrein) en het viel ons direct op, dat er veel meer volk was dan zaterdag.

Zondag was meer een trance-dag met een leuke Vandit-tent en ’s avonds op het hoofdpodium John Dahlbäck, Moby en Paul Van Dyck.

Lady Lynn vs. Red D in de House tent.

Absolute topmoment was de laatste 15min. van Moby. De hele berg aan het springen op de lazershow en het vuurwerk. Moby stond op zijn draaitafel te springen en alle fototoestellen zorgden voor een extra effect in de massa.

Conclusie tomorrowland 2009: super organisatie, perfect festivalweer, groter moet het echt niet meer worden, mainstage was weeral verbazingwekkend indrukwekkend, volgend jaar terug aanwezig op zondag!

Pers:
gva-berichtgeving

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mr Bond, James Bond
14 jaren geleden

oooh nee daar hebt ge dieje bruine me zn spaghettisprietjes weer, wa ne vent ^^

14 jaren geleden

video online op facebook en youtube: http://www.youtube.com/watc

crocky and penny den flasher
14 jaren geleden

yooow ja die vent was beestig met zijn spagheti coupe!! hehe volgend jaar zijn we terug van de partij!!! groetjes crocky en penny from kortrijk!!!