Freelance journalist en auteur @hanshermans schreef vorig jaar een leuke pocketboek “Start in je garage”. Hiermee wilde hij startende zelfstandigen mee over de burg trekken.

Dit jaar heeft hij opnieuw een klein pocketboekje uit met 48 praktische tips voor elke (startende) zelfstandige of wie daarin plannen heeft. Een leuke opsomming gestart met tips van reeds gevestigde ondernemers.

2 van de leukere mini-verhaaltjes:

Ik werk de volgende dagen aan Tip 17, die mijn persoonlijke ramp is. De 30seconden tip. Hoe leg ik kort en bondig uit, wat ik nu allemaal uitspook met Daily Bits? 😉

Het pocketboekje is alweer een leuk cadeau voor elke afgestudeerde student met ondernemersplannen of voor die vrienden, die een eigen zaak willen starten. Voor 14,5Euro is dit boek te koop via compactpublishing.be.

Win een exemplaar

Met dank aan Hans Hermans kan ik mijn reviewexemplaar weggeven. Daarom nog eens een kans voor de trouwe bezoekers om een leuk inspiratieboekje te winnen.

Als je nog niet op de Dailybits mailinglijst staat, rep je er dan zeker heen. Zoja, geef even een reactie met wat jou droomonderneming zou zijn (dus zonder rekening te houden met budget of haalbaarheid).

geniaal begonnen half gewonnen

Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments