Boek: Geniaal begonnen, half gewonnen

Freelance journalist en auteur @hanshermans schreef vorig jaar een leuke pocketboek “Start in je garage”. Hiermee wilde hij startende zelfstandigen mee over de burg trekken.

Dit jaar heeft hij opnieuw een klein pocketboekje uit met 48 praktische tips voor elke (startende) zelfstandige of wie daarin plannen heeft. Een leuke opsomming gestart met tips van reeds gevestigde ondernemers.

2 van de leukere mini-verhaaltjes:

Ik werk de volgende dagen aan Tip 17, die mijn persoonlijke ramp is. De 30seconden tip. Hoe leg ik kort en bondig uit, wat ik nu allemaal uitspook met Daily Bits? 😉

Het pocketboekje is alweer een leuk cadeau voor elke afgestudeerde student met ondernemersplannen of voor die vrienden, die een eigen zaak willen starten. Voor 14,5Euro is dit boek te koop via compactpublishing.be.

Win een exemplaar

Met dank aan Hans Hermans kan ik mijn reviewexemplaar weggeven. Daarom nog eens een kans voor de trouwe bezoekers om een leuk inspiratieboekje te winnen.

Als je nog niet op de Dailybits mailinglijst staat, rep je er dan zeker heen. Zoja, geef even een reactie met wat jou droomonderneming zou zijn (dus zonder rekening te houden met budget of haalbaarheid).

geniaal begonnen half gewonnen


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

3 comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *