De stapel te lezen/gelezen inspiratie-boeken blijft zich verder aanvullen, maar gelukkig zijn het niet allemaal +300blz klappers.

Start in je garage” is een voorbeeld van een klein pocketboekje met 48 praktische tips omtrent het zelf starten van je eerste onderneming. Voor de lage prijs (10€ plus de nodige verzendingskosten), krijg je dan ook een pocketboekje, dat je op minder dan een uurtje al snel hebt uitgelezen. Het boek is uitgegeven door compactpublishing.be, wat als publishing/content marketing-onderneming is opgestart door de schrijver Hans Hermans.

Voorbeeld van tips die worden aangehaald:

  • Bedrijfswagen kopen of leasen?
  • De VOF vennootschapsvorm om goedkoop met een vennootschap te starten.
  • Co-working offices

Persoonlijk vind ik het vooral voor nieuwe starters een leuke checklist om even na te gaan of ze uit alle 48 tips het maximum hebben gehaald voor hun eigen startende onderneming. Als je al bezig bent, zullen de meeste tips je wel al lang bekend zijn en heb je het boekje op minder dan 15minuten uit.

Mijn exemplaar ligt dan ook klaar voor de volgende kennis/vriend, die met een nieuwe onderneming start, als opstartcadeautje (toch net iets nuttiger dan een fles wijn of bos bloemen 😉 ).

Dit boek is o.a. in de webshop van zelfstandigen.be voor 14,5€ te koop.
startinjegarage

Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments