Elke dag is het ondertussen wel een “dag van de…”. En ohja 28 januari is dus ondertussen de “Dag van de Gegevensbescherming” geworden.

Deze datum is namelijk de verjaardag van de ondertekening (in 1981) van Verdrag nr. 108 van de Raad van Europa, het eerste juridisch bindend internationaal instrument voor gegevensbescherming.

Worldline (zie ook hun betalingsoplossingen blog) vroeg me voor vandaag om eens even enkele tips voor hun klanten te geven en hierbij deze vlog over paswoorden, backups en papierversnipperaars. Dus hierbij.

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments