Het is weer de moment dat je je afvraagt wat je met die honderden euro’s aan Ecocheques moet aanvangen (zoals wij nu kerstversiering en lichtjes hebben gekocht bvb).

Een veelgebruikte manier is om er Eurostar tickets naar Londen mee te boeken. Dit kan echter niet zomaar rechtstreeks bij Eurostar, maar hiervoor dien je steeds bvb. langs reisorganisatie Thomas Cook te gaan om met Ecocheques je tickets te boeken.

Als belangrijke voorwaarde is er dat dit enkel kan met de cheques uitgegeven door Sodexo (dus niet met deze uitgegeven door Accor!). Onbegrijpelijk dat er hier dus ook zelfs verschillen in zijn…

Dus heb je nog Ecocheques van Sodexo hebt liggen, dan kan je dus zeker eens kijken of je geen Citytrip naar Londen kan maken (Eurostar tickets kan je geregeld vanaf 69-79€ boeken) om de verhalen van Londen zelf te kunnen ontdekken (en je eigen hoofdstuk toe te voegen).

Update 23/12
Via twitter laat ook Edenred weten dat het nu ook met hun ecocheques kan:

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments