Nog eens tijd voor een gadget review en ditmaal is het de Muvit mini portable speaker.

Als test setup had ik de afgelopen dagen de volgende setup: 30-35 graden, 1 huis met houtwerk dat diende geschilderd te worden, 1 hoogtewerker en daarnaast mijn smartphone en een Muvit mini portable speaker.

Bij het uitpakken van de Muvit sta je even te kijken van deze paddestoel achtige portable speaker, die je dan ook nog eens als accordeon kan induwen.

muvit-mini-portable-speaker

Specs:

  • Input via 3.5 jack (via de meegeleverde usb-jack kabel of de ingebouwde 3.5 jackkabel)
  • Output: 3W
  • Batterij: oplaadbare li-ion accu met tot 6uur speeltijd
  • Afmetingen: 60mm X 47.5mm
  • Gewicht: 80gram
  • Kostprijs: 24.95€ bij mobielbereikbaar.nl tot 38,89€ bij bol.com

 

 

Het unieke is dat er ook een output-poort aan zit, waardoor je geluid kan doorlussen naar een andere Muvit portable speaker (of andere speaker). Wie zorgt eens voor 50 van deze Muvit mini speakers, die allemaal doorgelust worden? 😉

Het geluid dat uit de Muvit komt?

Het frequentiebereik is 180Hz -18KHz, wat voor de hoge tonen meer dan genoeg is, maar voor echte bassen toch te kort schiet.

Eerste test was binnen aan de laptop met een hoop Tomorrowland 2013 setjes, die door de Muvit werden geblazen. Direct een enorme upgrade van het geluid tov. de ingebouwde laptopspeakers en meer dan goed om de woonkamer te vullen met de nodige knallende beats.
muvit portable speaker
De tweede test was op de hoogtewerker 12m hoog tijdens het schilderen van het huis. Ideaal om de Muvit “soundpaddestoel” aan de smartphone te hangen. Ook in buitenlucht ideaal om in rustig park de asociale jongere te gaan uithangen met storende achtergrondmuziek.

Testje met de Logitech speaker adapter

Op vrienden skiverlof vorig jaar had ik de Logitech speaker adapter mee, zodat iedereen via zijn smartphone en tablet muziek kon streamen naar de muziekspeler in het appartementje.

De Muvit kan je ook perfect koppelen aan de Logitech speaker adapter en hierdoor kon ik eenvoudig muziek streamen naar de Muvit. Ideaal dus om wireless over Bluetooth muziek te gaan streamen naar de Muvit muziek-paddestoel.
muvit portable speaker - logitech speaker adapater

Kopen die handel?

De Muvit portable speaker is een leuk gadget, voor het voorzien van wat achtergrondmuziek op het strand, in de tuin,…

Ikzelf zie vooral de nodige mogelijkheden met onze 2 tablets (Asus transformer en ipad2), waarop we wel eens via de Yelo TV app of via de iOs app Stevie tv kijken op ons terras. Ideaal om wat beter geluid uit de ipad te krijgen.

De prijs van net geen 25€ is ideaal om als gadget mee te reizen overal (je kan de Muvit volledig in elkaar duwen en opbergen in het bijgeleverde opbergzakje).

Een mooie youtube video over de Muvit mini portable speaker:

Deze review kwam trouwens tot stand met dank aan webshop mobielbereikbaar.nl (waar ik de nodige Sony Xperia Z accessoires heb gevonden). Kijk hier om te kijken voor accessoires voor jouw toestel op deze webshop.!

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments