Tablet + Logitech speaker adapter + Spotify = Big fun

Sinds begin november slingert onze Asus transformer tablet steeds rond in het huis. Ideaal om snel even de krant digitaal op te lezen, wat mails na te kijken,…

Sinds de komst van Spotify in België staat ook Spotify veelvuldig open op de tablet. Zo staat de dockingstation op mijn bureau naast mijn werklaptop en is hij daar gekoppeld aan mijn pc-speaker set. Tijdens het homeoffice werken is de tablet dan ook mijn muziekstation geworden.

Op het Logitechmagic-event Had ik de kleine Logitech Wireless Speaker Adapter (Sinds gisteren in promo bij Logitech voor amper 18€!!) zien liggen en weten gebruiken. De laatste weken de tip eens laten vallen en 1 van de schoonbroers heeft de tip goed begrepen en dit lag dan ook onder de kerstboom.

Mijn Asus tablet gaat nu zijn Spotify stream via Bluetooth doorsturen naar de Logitech speaker adapter, die gekoppeld is aan de versterker in de woonkamer (ironisch genoeg heb ik hem aan de tuner-ingang gekoppeld, daar deze combinatie een echte radio-vervanger is). Vanuit het hele huis kan ik nu touchscreen gewijs een nieuwe playlist aanklikken en deze door de boxen horen knallen.
Logitech Wireless Speaker Adapter
De laatste weken heb ik wat discussies gehad met vrienden, die niet snapten waarom ik 10€/maand wil betalen voor een Spotify premium abonnement (in hun ogen is muziek altijd gratis te vinden). Het beste antwoord hierop is het feit dat ik gisteren reclame hoorde voor de Nieuwe Stubru The Maxx 22 cd en ipv. deze nu aan te kopen, heb ik de Spotify-playlist ervan opgezocht en staat deze nu in mijn Spotify app. Geen gedoe meer met de downloaden, maar overal op mijn laptop en tablet de cd gewoon als playlist aan te klikken. Je koopt geen muziek meer, maar je koopt voor die 10€/maand de toegang tot alle muziek en dat concept vind ik persoonlijk perfect voor mijn muziekbehoefte.
the maxx spotify

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.