Tijdens het Generation Creatives zijtraject van het Creativity World Forum is er ook een compilatievideo gemaakt van dit event voor creatieve, jonge ondernemers.

Ik gaf er 3 powerworkshop van 20minuten over online communicatie (eens een ander format dan mijn normale presentaties/workshops).

Onderstaande video is voor mij nog eens een moment om me onder tafel te verstoppen voor mijn Antwerps/Midden-Brabants accent. Ik wil het mini-stukje jullie niet onthouden, dus check zeker de video vanop de Generation Creatives FB page.

Dat Facebook mijn beeld gebruikt als coverfoto van die video, wijt ik aan de nodige dollars die ik dagelijks aan Mr. Zuckerberg doneer in functie van het promoten van mijn dailybits.be FB page. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=wVW9rdHIFVw&t=102s

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
9 jaren geleden

Dat Antwerps accent valt vrij goed mee en is juist de charme van een presentatie. Verstaanbaar maar toch dat tikkeltje eigen taal erin. Maakt het, vind ik, persoonlijker om naar te luisteren dan iemand die perfect AN praat. En dan maakt het niet uit of het nu Antwerps, Gents of West-Vlaams is. Een beetje eigenheid in taal kan zeker in een presentatie.