Generation creatives compilatievideo

Tijdens het Generation Creatives zijtraject van het Creativity World Forum is er ook een compilatievideo gemaakt van dit event voor creatieve, jonge ondernemers.

Ik gaf er 3 powerworkshop van 20minuten over online communicatie (eens een ander format dan mijn normale presentaties/workshops).

Onderstaande video is voor mij nog eens een moment om me onder tafel te verstoppen voor mijn Antwerps/Midden-Brabants accent. Ik wil het mini-stukje jullie niet onthouden, dus check zeker de video vanop de Generation Creatives FB page.

Dat Facebook mijn beeld gebruikt als coverfoto van die video, wijt ik aan de nodige dollars die ik dagelijks aan Mr. Zuckerberg doneer in functie van het promoten van mijn dailybits.be FB page. 😉

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

2 comments

  • Dat Antwerps accent valt vrij goed mee en is juist de charme van een presentatie. Verstaanbaar maar toch dat tikkeltje eigen taal erin. Maakt het, vind ik, persoonlijker om naar te luisteren dan iemand die perfect AN praat. En dan maakt het niet uit of het nu Antwerps, Gents of West-Vlaams is. Een beetje eigenheid in taal kan zeker in een presentatie.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.