Sinds ik met dailybits.be ben overgestapt naar het wordpress platform (migratie op 11/2/2010) zit ik met de huidige layout van Dailybits.be. Ik ken niet veel van design, maar weet wel dat deze niet ideaal was (niet goed leesbaar, onduidelijk, te kleine content-bar van amper 530pixel,…).

Met de start van onderneming Dailybits had ik dan ook eindelijk de drive om een redesign uit te voeren. Ik ben gestart van een bestaande theme en ben dan de afgelopen avonden gestart met een hele waslijst aan kleine tweaks en aanpassingen aan de theme.

Gisterenavond heb ik dan voor het eerst een testpubliek gemaild met de links naar de dev-omgeving en de vraag naar input. Veel dank dan ook aan de design en UI-input van Stijn – Aardling.com, Kristof, Pascal van mac21 en windsurfbezoekers Peter B. en Wouter D.
redesign dailybits

Natuurlijk zijn er nog wel vele kleine zaken, die ik in orde moet brengen, maar onder het motto “Release Early, Release Often”, heb ik de nieuwe design nu reeds online geplaatst. Alle commentaar is welkom!

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
12 jaren geleden

u’re welcome ;o)

Luc
12 jaren geleden

Ziet er goed uit!

12 jaren geleden

Ook de favicon.cio file is geupdate, dus even de favicon herladen en de browser terug opstarten… 😉

https://www.dailybits.be/favicon.ico

12 jaren geleden

De background van je wrapper was eerst #D9D5CD denk ik. Omdat je die aanpaste naar blauw moet je ook even enkele andere kleuren mee aanpassen. De hover over je navigatiemenu bovenaan, de background van de tabs, de text-shadow in je footer. Ideaal prutswerk voor op zondag. 🙂

Andre Mook
12 jaren geleden

Ziet er goed uit Herman. Complimenten.

12 jaren geleden

Als IMS Veteraan moet je van alles een beetje kunnen hé! 🙂

Op het eerste zicht zou ik de topnav nog een beetje tweaken qua kleurgebruik (yeah details, I know) maar het geheel ziet er goed uit!