GoPro HD video shortski Les 2 Alpes

Afgelopen weekend waren we met 2 bussen in de Les 2 Alpes voor een shortski. 3 dagen lang stralende zon en vooral betrekkelijk lege pistes. Spijtig genoeg direct op de eerste piste een harde val gemaakt en mijn pols bezeerd (zonder mijn verstevigde handschoenen had ik sowieso een gebroken pols), dus ik heb 3 dagen met de handrem op de pistes gestaan. Karlien daarentegen heeft zich full-force kunnen amuseren op alle pistes.

We hadden de GoPro HD Hero mee en vandaag heb ik onderstaande montage gemaakt met wat experimentjes met slow-motion beelden (gefilmd in de R3 stand van de GoPro met 60beelden/sec).

Voor meer camera-experimentjes kan je op nodesktophero.be terecht, waar Yves een montage heeft met 11positie’s van zijn GoPro op een shortski vorige week.

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Abonneer
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ron
9 jaren geleden

Woehahahaaaa, vette shots met die GoPro! En nog meer hilarische shots op de nodesktophero.be

9 jaren geleden

Ja, wij hadden tot nog niet die inspiratie voor leuke beelden. Ik had wel wat leuke beelden kunnen maken van de dagelijkse club med animatie-show ‘s avonds….;-)

WouterD
9 jaren geleden

Nice man! Jammer van je pols-blessure!
Blijkbaar moet je wel eerst naar de vimeo-site zelf gaan om van de full-HD te kunnen genieten.

Yves
9 jaren geleden

toch niet werkonbekwaam? 🙂
Nice actie van Karlien, man!

9 jaren geleden

Neen, gelukkig niet werkonbekwaam. Zal waarschijnlijk een goede kneuzing zijn en dokter vertelde me af te wachten tot einde van de week. 3 jaar geleden bij een vorige shortski met de vorige werkgever (ook van de cro###-groep) mijn hand gebroken, dus de schrik zat er nu wel in om opnieuw die rechterhand te breken…

De afgelopen 5 jaar ben ik 2 maal bij een dokter geweest: gebroken rechterbovenarm en gebroken rechterhand, dus ik vreesde voor nu de 3de maal met een gebroken rechterpols.

Kristof
9 jaren geleden

Heel netjes 🙂 Binnenkort ook eens wat shooten met die GoPro, want een compact camera in je handen houden is ook niet alles. 

peter b
9 jaren geleden

knappe beelden, toch heerlijk zo’n rustige pistes (helaas met een vrouw in het onderwijs niet meer mogelijk), een vlot herstel alvast (gelukkig komt surfseizoen niet in gevaar)