De titel van de blogpost vorig jaar over de Kloutparty was Kloutparty – wat het nu echt was. Gladde jongen Cain had toen iedereen op het verkeerde been gezet met al dat klout-gedoe en op het einde was het gewoon een netwerkevent met gratis drank en eten.

Ook dit jaar was er hetzelfde concept met all-access voor iedereen en de klout is gewoon goed geweest voor verrijking van de marketing gegevens (als iets gratis is, ben je zelf het product nietwaar?).

Vooral de nodige drank stond goed koud te wachten op de locatie van Printdeal aan de konijnenpijp.

Opmerkelijk om te zien, is dat de inschrijvingslijst op het Eventbrite-event meer en meer onbekende namen (van buiten het Belgische online wereldje) bracht, naarmate de lijst aangroeide.

Enja Cain zou Cain niet zijn, als er de nodige truuken van de foor niet werden bovengehaald (of zoals hijzelf zegt: Fake it till you make it). Zijn lege Google Glass op zijn neus op het event, hoorde daar natuurlijk helemaal bij. 😉

Post by Cain Ransbottyn.

Tesla Model S

Ik las een tijdje geleden dat er geen fangroep meer online promo doet voor zijn lievelingsmerk, dan de bezitters van een Tesla. In België is er zo @TeslaClubBE, die goed bezig is om de Tesla’s zichtbaar te maken en vooral iedereen een de kans te geven om hiermee te rijden. Ook op de Kloutparty waren ze met een hele delegatie aanwezig met hun Tesla’s.

En het mag duidelijk zijn, dat de Tesla S meer en meer een auto aan het worden is, die je zo goed als dagelijks ziet rondrijden.

Ik kon er zelf natuurlijk ook niet aan weerstaan en ben ook meegereden voor een ritje met een Tesla S 85 (met 387PK en 0-100km/u op een goede 5 seconden al een vlug beestje). Dit is toch echt wel een andere rijervaring, dan met de huidige verbrandingsmotoren.

Wil je zelf ook eens een rijervaring in een Tesla S, volg dan zeker de first tuesdays events van Tesla club Belgium. Zelf ben ik voor het event op 5 augustus ingeschreven.

Kloutparty? Daar is nogal geklout zeker?

Door de f’ing warme zaal, werd het vooral een straateditie met de hele bende, die rustig buiten wat stond te zeveren.

De clash tussen onwetende/volledig opgeklede/vol verwachting uitkijkende klout’ers en de vaste online gezichten, die al lang het hele spelletje doorhebben en in sneakers en T-shirt kwamen aangelopen, was dan ook opmerkelijk. 😉

Zonder zwans is zo een eventje ’s avonds gewoon een goede reden om buiten te komen en weer wat mensen in het echt te spreken over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Het event blijft zijn waarde hebben, om weer velen even te kunnen spreken. Zo kon ik eindelijk Koen feliciteren met zijn “woordvoerderschap” van den Blokker. 😉

Met Sara, Steven en Kristof was er ook bijna het hele team, waarmee we 1 van deze dagen een Tomorrowland blogproject lanceren. Meer hierover binnen enkele dagen!

En al goed was er nog een oplaadstation in de buurt, zodat die Tesla’s ook nog thuis geraakt zijn. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
9 jaren geleden

Slechts kort gebleven maar wel een leuke tijd. Er waren veel mensen die ik lang niet meer gezien heb. En jij ontbrak, vandaar mijn late telefoontje. 😉

Reply to  Stijn
9 jaren geleden

Ik en mijn telefoon opnemen is geen goede combinatie. Voicemails al helemaal niet. Vandaag nog eens 15 voicemails wissen. Deze week twunch in skybar in Antwerpen?

Reply to  Herman dailybits
9 jaren geleden

Daar ben ik je evenmin tegengekomen.