Alles is gestart door een vraag van een oudercomité ergens in de zomer van 2022. Ze waren op zoek naar een presentatie naar ouders van de lagere school over social media, schermtijd en cyberpesten, maar vonden hiervoor niets. Of ik niet iets wilde in elkaar steken?

9 maand later ben ik nu al op een hele toer door het Vlaamse land gegaan langs kleuterzalen, parochiezaaltjes en sporthallen met mijn presentatie voor ouders van de lagere school.

Dit is natuurlijk niet schaalbaar. Ik ben volledig transparant, dat ik eerst bij enkele grote A-merken bij wat contacten een mogelijke samenwerking heb opgegooid, maar daar beet er geen enkel visje (🤦‍♂️) om samen er iets mee te gaan doen.

Maar plots was er dan wel bericht van Maison Slash die de krachten wilde bundelen, daar zij ook hiermee in hun hoofd reeds zaten om een online masterclass in elkaar te steken over dit onderwerp. 👊

En kijk hier is deze masterclass dan. ❤️

Begin maart heb ik deze video masterclass dan opgenomen aan de hand van de presentaties die ik steeds overal geef in de scholen. We hebben bewust gekozen voor geen “over de top” opname, die te clean zou aanvoelen.

Deze betalende online masterclass is goed 1u 45min aan video over alle soorten platformen en neem je rustig mee in wat je als ouder moet weten over al die social media platformen.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments