Vandaag weer een winterwedstrijd op het Veerse meer als bemanning van de Blue Moon (van de schoonouders), maar dit is toch even anders afgelopen als normaal.

De pittige 30knopen wind deden ons twijfelen om toch maar een 2de reef in het grootzeil te steken en door deze discussie zijn we ter hoogte van boei VM28 op het zand gelopen. Dom dom dom van ons allemaal, daar we toch zoveel daar al gezeild hebben.

Het vervolg van deze actie hebben de top vrijwilligers van de KNRM post Veere al online gegooid:

Met dank aan de vrijwilligers bij de KNRM Veere met hun reddingsboot Oranje, die echt top werk verrichten (zie ook de vele KNRM topics op windsurfing.nl over hun reddingswerk). Zeer Efficiënte en vooral super vriendelijke service van deze mannen.

Met de Blue Moon zijn we reeds redder aan de wal wat voor elke watersporter op Nederlandse wateren eigenlijk een must is al blijk van waardering voor hun werk.

De KNRM is trouwens een top-voorbeeld van super social media en website gebruik. Alle acties komen direct online op hun twitteraccounts en website. Bijvoorbeeld de acties omtrent de gezonken autoboot Baltic Ace eerder deze week, kwamen ook uur per uur mee online.

Een gsm-nummer voor elke watersporter die soms in Nederland komt is trouwens de noodcentrale van de kustwacht/KNRM (+31)0900 0111


blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
11 jaren geleden

Dat het heftig was, bewijst de uitslag wel…

Maar 2 boten hebben de wedstrijd in onze klasse uitgevaren. Een andere bevriende boot (met collega) heeft bvb. hun grootzeil doorgescheurd.

http://www.wsvw.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=668&Itemid=136