In de wagen luister ik al enkele jaren bijna nog uitsluitend naar Spotify podcasts  (tip) en Radio 1 (De ochtend, avondblok en ook van Nieuwe wereld en De wereld van Sofie ben ik grote fan). Zo hoorde ik een maand geleden bij Sofie een reportage in de studio van Dries Depoorter een Gentse multimedia kunstenaar (een uitzending naar aanleiding van het Instagram ei).

Van 1 van zijn projecten heb ik direct een 20tal exemplaren gekocht: scratch & win social media followers (online te koop in zijn webshop).

Wie eind november mijn tip heeft opgevolgd om de documentaire #followme te bekijken, weet nu wel hoe de situatie op Instagram is.

Met dit kunstproject heeft Dries daar een mooie visuele voorstelling van gemaakt: ware kraslotjes waarmee je fake followers kan winnen voor je social media account (ps: Je kan nu ook 5 lotjes winnen via Instagram 😅😉).

Ik ben nu trouwens echt fan geworden van zijn multimedia projecten en ga hem eens wat harder volgen. Je krijgt me niet meer snel naar een tentoonstelling met oude schildermeesters, maar deze kunstvorm triggert me toch wel zeer hard.

Het goede nieuws is dat ik er ook 5 opstuur naar volgers van mij, zodat je zelf ook kans maakt op extra fake volgers. In echte social media traditie, geef ik ze weg aan wie mijn Instagram post een like geeft en een random comment geeft op die post.. 😅

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
5 jaren geleden

Bedankt voor de interessante informatie. Kijk gerust ook eens naar mijn blog met gedichten en gedachten uit het dagelijks leven van iemand met autisme, die je mag toevoegen bij je favorieten: https://autismestorm.home.blog/