Scratch & Win social media followers door Dries Depoorter

In de wagen luister ik al enkele jaren bijna nog uitsluitend naar Spotify podcasts  (tip) en Radio 1 (De ochtend, avondblok en ook van Nieuwe wereld en De wereld van Sofie ben ik grote fan). Zo hoorde ik een maand geleden bij Sofie een reportage in de studio van Dries Depoorter een Gentse multimedia kunstenaar (een uitzending naar aanleiding van het Instagram ei).

Van 1 van zijn projecten heb ik direct een 20tal exemplaren gekocht: scratch & win social media followers (online te koop in zijn webshop).

Wie eind november mijn tip heeft opgevolgd om de documentaire #followme te bekijken, weet nu wel hoe de situatie op Instagram is.

Met dit kunstproject heeft Dries daar een mooie visuele voorstelling van gemaakt: ware kraslotjes waarmee je fake followers kan winnen voor je social media account (ps: Je kan nu ook 5 lotjes winnen via Instagram 😅😉).

Ik ben nu trouwens echt fan geworden van zijn multimedia projecten en ga hem eens wat harder volgen. Je krijgt me niet meer snel naar een tentoonstelling met oude schildermeesters, maar deze kunstvorm triggert me toch wel zeer hard.

Het goede nieuws is dat ik er ook 5 opstuur naar volgers van mij, zodat je zelf ook kans maakt op extra fake volgers. In echte social media traditie, geef ik ze weg aan wie mijn Instagram post een like geeft en een random comment geeft op die post.. 😅

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.