Update 23 januari 2021:

Vanaf 4 februari starten er opnieuw weer 4 webinars, ditmaal de avondeditie en meer in-depth webinars. 25 februari sluit ik deze reeks zelf af met een webinar rond verkopen in het buitenland.


Het is een speciaal jaar voor ondernemers en ik deelde dan ook al enkele blogposten met SEO tips voor webshops en SEO tips voor horeca ondernemers.

Daarnaast was ik super blij dat Kamal Kharmach met zijn top tvprogramma kwam dit jaar waar ik echt heel veel positieve feedback over zag voorbijkomen (en wat ook meer dan 800.000 cijfers haalde elke week). Het juiste programma op het juiste moment om ondernemers mee wakker te schudden.

Daar ik bij Intracto (en vanuit mijn Voka trajecten daarnaast) bij ondernemers steeds vragen blijf krijgen over hoe dan juist te starten met online verkopen, ben ik mee een leuke campagne in elkaar gaan steken met 4 praktische webinars met praktische tips en tricks:

  • Webinar 1 – Hoe moet je winkel/webshop nu voorbereiden op die belangrijke maand december?
  • Webinar 2 – Hoe kan in de online aanwezigheid van mijn winkel/webshop verhogen via advertenties?
  • Webinar 3 – Hoe zit dit nu met verzendingen en retours bij e-commerce?
  • Webinar 4 – Hoe ga je om met klantencommunicatie als winkel/webshop?

En jawel we zijn een samenwerking aangegaan met Kamal Kharmach als de host/moderator van dienst en hem zal je de volgende dagen dan ook horen voorbijkomen op de radio als promotor.

Natuurlijk moet er iemand mee centjes op tafel leggen om dit mogelijk te maken en hiervoor hebben we een partner gevonden bij bol.com. Zij beseffen ook dat ondernemers een moeilijk jaar hebben en willen hun steun geven aan Belgische lokale ondernemers.

Een verschraling van het online landschap is in niemand zijn voordeel, dus we zijn blij dat bol.com actief mee kennisdeling wilt ondersteunen (zonder kleine lettertjes). Enja Nederlanders geld op tafel laten leggen is altijd leuk, nietwaar? 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments