De golfsport achtervolgt me al heel mijn leven en om eerlijk te zijn heb ik buiten wat mini-golf gedoe, er nog nooit echt werk van gemaakt om die sport eens te leren kennen. Het staat dus al jaren op mijn bucketlist om eens te leren.

In mijn kindertijd hing ik continu rond aan het lokale (elitaire) golfterrein en de grote doos gevonden golfballen, in de kelder bij mijn ouders, getuigt nog van die periode. Ik heb de afgelopen jaren reeds enkele keren op het punt gestaan om eens een golfinitiatie te gaan volgen, zeker daar op 2km van onze deur het oude voetbalveld van FC de Kampioenen nu herschapen is in een democratisch golfclub.

Weetje van de dag en dus ook de reden waarom ze nu ergens anders de hele oude locatie voor hun 2de film dienen na te bouwen.

Het was dus eens tijd om de mini-golf ervaringen te overstijgen. 😉
golf sensations 4

Golf is al lang niet meer de elitaire sport waarvoor we deze aanzien

Met meer dan 60.000 leden van onze Belgische golfclubs en een sterke groei de afgelopen jaren, bewijst de golfsport zijn opgang. Vorig jaar was deze sport dan ook nog eens sport van het jaar voor Bloso.

Ter gelegenheid van het golfevent Golf Sensations dat op de hippodroom in Oostende doorgaat tijdens het pinksterweekend, wilde de organisatie het democratische en laagdrempelige aspect van deze sport nog eens onder de aandacht brengen.

Geen representatievere selectie van democratische “jongeren”, dan een West-Vlaamse avonturier, een Snapchattende lelijke huizen liefhebber en ondergetekende (die gewoon niets beter te doen had op een maandagavond). Dan krijg je dus zulke taferelen…

golf sensations 1

Maandagavond zoals een ander. Met @sanssoucicrea en @hannes_bhc golfke doen in Brussel. 😀

Een foto die is geplaatst door Herman Maes (@dailybits) op

Locatie van afspraak op deze schitterende maandagavond was de Brusselse Droh!me golfclub, die midden in de hippodroom van Watermaal-Bosvoorde een unieke golflocatie vormt vlakbij het centrum van Brussel.

golf sensations 3

Een prachtige locatie, maar de prijzen voor eens practice avondje laten duidelijk zien, dat het een ideale activiteit is om eens met wat vrienden op een zomeravond te doen (mental note: vandaag in onze vrienden Whatsapp groep eens een balletje opgooien 😉 ).

Hit it hard!
golf sensations 5

Golf Sensations in Oostende en dat ik kaarten weggeef

Tijdens het pinksterweekend kan je 4 dagen op Golf Sensations terecht op de hippodroom in Oostende: wedstrijdjes, Golf trick pro, oldtimer concours, beursstandjes,… Maar vooral ook elke dag verschillende clinics waar je op alle niveau’s les kan volgen.

De ideale moment dus om zelf eens deze golfsport te gaan ontdekken tijdens 1 van de beginner clinics!
11134075_372193479633063_7417128745899612880_o

De vaste bezoeker weet dat deze blog 10 jaar bestaat en dat ik daarom maandelijks wat weggeef (januari, februari, maart) en net voor het einde van deze maand geef ik nu 2 toegangskaarten voor dit event in Oostende weg, zodat je kan gapen naar de oldtimers en zelf een balletje kan gaan slaan.

Laat even in de comments na wat er nog op JOU bucketlist staat en wie weet stuur ik je 2 inkomkaarten toe voor dit event, zodat je zelf ook 1 van de initiaties kan gaan volgen!

golf sensations 2

Boys will be boys, dus er was wat competitiegeest. We verdenken Niel er nu trouwens van om in het geheim op golfvakantie te gaan ipv. avontuurlijke trips…

Clinic_Golf_Sensations-1

Clinic_Golf_Sensations-24

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
9 jaren geleden

Een triathlon, met dolfijnen zwemmen, aantal maanden in Australië, Spaans leren, Cafeetje openhouden, …

Luc
9 jaren geleden
9 jaren geleden

Een luchtballonvaart en helicoptervlucht staan er al zeker op. Als ook een rallyrit als co-piloot

9 jaren geleden

Eigenlijk vooral eens beginnen golfen (lees: mijn vriend is een fervent golfer sinds een tweetal jaren en ik kan niet volgen met zijn golftermen en co.). Golf is trouwens ook een ideaal excuus om vanachter m’n pc vandaan te komen. Soit. Verder op “the list”: de Westkust van Amerika bezoeken, alsook Thailand.

Heleen
9 jaren geleden

Verdorie, zag er erg leuk uit, jammer dat ik niet aanwezig kon zijn 🙁