Buggy WordPress 3.3 versie

Update 4/01/2012:
Ondertussen is versie WordPress 3.3.1 uitgebracht met een hoop bugfixen in, die de problemen oplossen.

De afgelopen dagen veel backend WordPress problemen op mijn websites mogen ondervinden. Ik probeer steeds mijn wordpress-installatie en plugins direct naar de nieuwste versie te upgraden, maar ditmaal was dit blijkbaar een slechte optie.

Gisteren had ik al enkele plugins verwijderd, die problemen gaven:

  • broken-link-checker
  • jetpack
  • wp-pagenavi
  • yet-another-related-posts-plugin

Vandaag bleven de problemen aanhouden (de pagina’s wp-admin/edit.php en wp-admin/plugins.php gaven een blank page) en ben ik terug gedowngrade naar WordPress versie 3.2.1 en nu loopt alles terug op rolletjes (de verwijderde plugins ook weer terug kunnen activeren). Ik zal volgende week wel eens kijken waar het misloopt in WP 3.3, maar momenteel ben ik al blij dat de blog weer verder kan.

Op het WP support forum kan je een heel WP 3.3 troubleshoot pagina vinden, daar velen blijkbaar problemen ondervinden een bugfix-versie WordPress 3.3.1 wordt voorbereid.


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

3 comments

  • Uit ervaring weet ik dat je bij dergelijk updates beter kan wachten op de punt één. Zelf gebruik ik eveneens jouw bovenstaande plugins, wat me doet vermoeden dat het hier ook zou crashen. Daarnaast beschik ik nog over een testblog waar ik kan experimenteren met de recentste versies. Better safe than sorry. Wanneer was trouwens jouw laatste backup?

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *