Afgelopen 22 mei plaatste ik deze blogpost over het Twitter ads gebruik rond de voetbalwedstrijd van KAA Gent door Sporting Telenet.

Toeval of niet, die nacht kreeg ik ook een volgende mail in mijn mailbox

One or more users associated with your account is ineligible to participate in the Twitter Ads program at this time. This determination is based on the Twitter Ads policies. Here are the specific users and the policies involved:

@Dailybits: Unacceptable business practices

your_account_is_ineligible_to_participate_in_Twitter_Ads

Ik experimenteer geregeld met Twitter ads (online marketing zaken leer je maar door zelf experimenteren en niet alles gewoon overnemen van wat er verteld wordt). Maar met “Unacceptable business practices” ben ik toch niet meer bezig… 😉

Hallo Twitter Support?

Wat je Twitter wel moet nageven is dat ze hun supportorganisatie goed op orde hebben. Zo werkt de @support account echt goed voor gewone supportvragen en voor advertisers is er een help supportdesk direct bereikbaar vanuit het ads.twitter.com dashboard.

Advertiser_help

Timeline

  • Ticket bij de helpdesk gelogd op 22/05/2015 om 07:17u.
  • Positief antwoord dat er een foutje was gebeurd en dat mijn account terug toegelaten werd om 21:56u.: “Apologies for any confusion, your account is now eligible to use Twitter Ads.

Dat er zulke zaken gebeuren, dat kan ik goed begrijpen (in de strijd tegen spam/cowboys). Het belangrijkste is dat Twitter een juiste supportflow heeft opgezet om dit op een snelle manier recht te gaan zetten. Dus dat is dan ook top geregeld.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments