Ook voor volgend jaar zijn de nodige boekingen aan het binnenstromen voor presentaties naar ouders of leerkrachten (op pedagogische studiedagen) rond social media, cyberpesten, maar ook over de privacy van kinderen (en de gevaren van sharenting).

Onderstaande video advertentie van Deutsche Telekom over Ella van 9 jaar komt hard binnen en laat zien in welk tijdperk we aan het binnenkomen zijn. Kijk en bedenk zelf even, hoe je hier tegenover staat…

Enkele jaren geleden heb ik met mijn vrouw (kudos naar haar om me mee te overtuigen) al beslist onze kinderen niet meer op onze social media kanalen (of deze blog) te gaan opvoeren.

Ik zie zelf hoe goed gezichtsherkenning ondertussen is geworden, hoe snel AI gaat en zij hebben ook hun privacy, waar ze dan later zelf over mogen beslissen.

Meer over deze campagne op Adweek.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments