In september heb ik mijn mini homeoffice kamertje voorzien van de nodige akoestische panelen, zodat video en geluidsopnamen van een betere kwaliteit zijn.

In die blogpost liet ik ook weten dat ik nog een todo had voor dit jaar en het is me gelukt deze af te vinken voor het einde van dit jaar.

Het idee was er namelijk om een oplaadmuur te maken, zoals ik op Twitter zag voorbijkomen.

1 plaats waar ik georganiseerd zaken kan opladen en ze hierdoor mijn bureau niet overspoelen. Mijn standingdesk is namelijk altijd een kluwen van draadloze hoofdtelefoons, geheugenkaartjes, noodbatterij, opladende apparaten en batterijen…

Benodigdheden:

Je ziet trouwens ook dat er ondertussen een rookmelder in mijn Dailycave hangt. Recent zijn alle rookmelders in huis vervangen door Netatmo rookmelders.

Het leuke aan Ikea is natuurlijk dat fans ook direct zelf uitbreidingen gaan bedenken. Voor dat Skadis bord kan je zo verschillende 3D modellen vinden. Misschien toch maar eens terug een 3D printer aanschaffen?

Enja mijn grote voorbeeld is natuurlijk die vroegere NYC studio van Casey Neistat. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments