Update 2023:

Al 4 jaar heb ik die oplaadmuur in mijn homeoffice hangen en nog steeds SUPER tevreden van. Op 1 plaats is alles snel te vinden (en nog steeds uit het bereik) van de kinderen. Zo zie je aan de rechterkant in het midden het verzameldoosje met hun muntjes, die ze “betalen” voor hun dagelijkse iPad kwartiertjes.

Doordat er nu een 3D printer bijgekomen is (zie mijn review van de Bambulab X1 carbon 3D printer), heb ik ook de nodige custom zaken zelf kunnen printen.

 

Skadis houder voor de Flipper Zero (zie Printables.com download)

Skadis houder voor schroevendraaier (zie Printables.com download) en Skadis USB lader houder (zie Printables.com download)

 


In september heb ik mijn mini homeoffice kamertje voorzien van de nodige akoestische panelen, zodat video en geluidsopnamen van een betere kwaliteit zijn.

In die blogpost liet ik ook weten dat ik nog een todo had voor dit jaar en het is me gelukt deze af te vinken voor het einde van dit jaar.

Het idee was er namelijk om een oplaadmuur te maken, zoals ik op Twitter zag voorbijkomen.

1 plaats waar ik georganiseerd zaken kan opladen en ze hierdoor mijn bureau niet overspoelen. Mijn standingdesk is namelijk altijd een kluwen van draadloze hoofdtelefoons, geheugenkaartjes, noodbatterij, opladende apparaten en batterijen…

Benodigdheden:

Je ziet trouwens ook dat er ondertussen een rookmelder in mijn Dailycave hangt. Recent zijn alle rookmelders in huis vervangen door Netatmo rookmelders.

Het leuke aan Ikea is natuurlijk dat fans ook direct zelf uitbreidingen gaan bedenken. Voor dat Skadis bord kan je zo verschillende 3D modellen vinden. Misschien toch maar eens terug een 3D printer aanschaffen?

Enja mijn grote voorbeeld is natuurlijk die vroegere NYC studio van Casey Neistat. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments