Een goed jaar geleden (net voor alle mayhem losbrak) lanceerde we bij intracto onze In Opname podcastreeks. Een reeks waarin Dieter Van Esch als host collega’s en klanten voor de micro haalt. Ikzelf was reeds te horen in aflevering 1 (opgenomen in de fotografiestudio van Casa) en ook in aflevering 7 (midden in lockdown 1 remote inbellen samen met Tim Verheyden).

En nu dus weer voor een praatje over marketplaces samen met collega Paulien Van Schil (onze accountmanager op het bol.com project waar ik aan meewerk). Een relaxte babbel in onze splinternieuwe video/podcaststudio in Herentals (die toen net klaar en nog niet volledig afgewerkt 😅).

Hoe ik naar marketplaces kijk, krijg je dan uitvoerig te horen. Enja ontkomen gaan we niet meer kunnen aan die trend. En neen het is zeker geen wonderkanaal voor elke webwinkel of ondernemer.

Ik denk dat mijn IMS studenten aan Thomas More kunnen getuigen dat mijn lessen ongeveer zoals deze podcast zijn. Ik heb maar een 10tal slides bij, maar toch praat ik plots 2 lesuren vol. 😅🤷‍♂️

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments