Internet/marketing boeken weggeefactie

update:
Vandaag al het overgrote deel van de boeken op de Post gedaan naar de nieuwe lezers. Enjoy!

“Slimmer werken met het kantoor in je tas” -> Pascal
“Hier word je slimmer van” -> @SansSouciCrea
“De conversation company” -> @ManicBE
“Crush it now” -> @Adgenius
“Verdiende aandacht” -> @DiekeDP
“Ondernemers hebben nooit geluk” -> Ralf F.
extra toegevoegd: “What would google do” -> @aardling

Vaste bezoekers zullen mijn inspiratie boekenlijstpagina wel kennen, met de boeken waarin ik nieuwe ideeën en inspiratie kan vinden.

Daar mijn homeoffice-bureau verhuist in ons huis, is het tijd om eens wat op te ruimen en daar het toch feestdagen zijn, geef ik enkele boeken zomaar gratis en voor niets weg aan bezoekers (zoals ik wel eens meer durf te doen).

De boeken die ik weggeef (in totaal een pakket van 120€):

Aan wie geef ik deze weg?

Geen prijsvragen met domme schiftingsvragen, geen irritante retweet-actie, maar gewoonweg in de comments achterlaten in welke 2 boeken je interesse hebt. Ik probeer dan de boeken wat te matchen en de boeken naar de juiste persoon te sturen (1 boek per persoon).

Het is mijn bedoeling om op 31/12 29/12 de match te doen en begin januari de boeken te versturen.

Natuurlijk kan je me wat gunstiger gestemd krijgen, door Dailybits te volgen op Linkedin, Twitter, Facebook, Instagram,… of deze post te liken, tweeten, +1’en,… 😉

Dat deze boeken de nodige inspiratie mogen geven in 2013 voor de gelukkigen!
boeken


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

15 comments

 • Ben wel te vinden voor ‘Why it’s time to Crush it!’. Vind het nog steeds spijtig dat ik niet naar hem ben kunnen gaan luisteren tijdens de phare conference in 2011!

 • Ik wil dol graag de copy van why it’s time to crush it en ben zelfs bereid je een pint ervoor te betalen next time we meet in herkingen op het terras van ‘t bolbaken na t surfen ( en ik catamarranen)

 • Hallo Herman! Fijne feestdagen. 🙂

  Iedereen lijkt precies wel fan van dat kantoor in je tas. Lijkt me sowieso een boek om in huis te halen. Daarnaast is het hoog tijd dat ik eens een boek van Vaynerchuk te hand neem. De andere boeken heb ik eigenlijk al gelezen. 😉

  Ik wist overigens niet dat DB ook op LinkedIn zit. Hoort daar een special strategie bij?

  • WWGD is vandaag toegekomen en ik ben alvast aan het lezen geslagen. Jarvis’ schrijfstijl ligt me wel. Genoeg voorbeelden en toch ter zake blijven. Bij het lezen vraag ik me wel telkens af: als hij nu eens een tweede boek zou schrijven over WSGD (what should Google do?), dan krijgen al die observaties en zakelijke inzichten ook een betekenis naar de toekomst toe.

 • Superactie en superleuk initiatief. Ik ben zeker geinteresseerd in Ondernemers hebben nooit geluk. Lijkt me een zeer interessant boek.

 • Leuke actie Herman,

  Ik zou het boek “Crush it” graag ontvangen om alles te verpletteren en te bereiken wat ik wil bereiken ook al is het 3.00 uur ‘s nachts of anders lijkt het boek “Verdiende aandacht” mij wel wat omdat ik geen aandacht te kort wil komen 😉

 • Naar alle deelnemers is er een mail vertrokken met de winnaars van de boeken.

  Hou Dailybits zeker de volgende dagen in de gaten voor een super blogpost met veel achter de schermen gekijk.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *