Dat ik bij nog geen enkele andere blogger de beelden van Kazantip in 1 van de befaamde spuiten en slikken reportages ben tegengekomen deze weken…

Kazantip is het Tomorrowland van Oekraïne en wordt op de Krim (bij Feodosija) georganiseerd. Dat stukje blotebasten-land waar Putin deze zomer wel zal verschijnen en waar de nodige geografische wijzigingen doorgaan deze dagen.

Enkele jaren geleden zag je reportage op BNN over Kazantip en je kan alleen maar besluiten dat Tomorrowland toch maar een braaf sissy festival is tov. deze 2 weken durende rave eind juli, begin augustus.

De organisatie denkt nog altijd door te kunnen gaan met de organisatie, maar je zal nu wel een Russisch visum moeten aanvragen… Opgelet deze beelden vanop de Nederlandse tv zijn wel NSFW. Op de website van BNN, kan je ze enkel na 22u. bekijken. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments