Autofans podcast over Polestar met Koen Sonck

Nu ik terug langer in de wagen zit (nog steeds super tevreden trouwens van mijn EV), heb ik terug meer tijd om podcasts te beluisteren.

Deze podcastaflevering wil ik nog eens een extra push geven om enkele redenen. In de laatste aflevering van de Roadtrip podcast van autofans.be komt er namelijk een bekende voor me voorbij als centrale gast.

Koen Sonck is jaren 1 van de drijvende krachten geweest achter het Belgische windsurfwereldje (zeilnummer B2). Ik ken weinig andere Belgen die zo gepassioneerd zijn/waren over deze sport en zo iedereen rond hem steeds pushte naar een hoger niveau. Even in mijn foto’s gezocht naar een foto van Koen op het jaarlijkse BK speedsurfen in het Zuid-Franse Gruissan, waar we vele jaren samen met het Belgische speedsurfwereldje de paasvakantie doorbrachten (deze is van editie 2008).

MAAR Koen is dus al sinds zijn afstuderen een werknemer bij Volvo Gent en is ondertussen aan zijn 2de “tour of duty” bezig in China, waar hij de nieuwe Polestar fabriek mee heeft gebouwd en head of quality management is.

Een podcastaflevering met deze spraakwaterval over het afschepen van Elon Musk, de realiteit in China, waarom onze ministers beter eens zelf met een EV zouden rijden, de parabel van het herstellen van een fietsband,…

En jawel ook te vinden op Spotify en co.

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.