Nu ik terug langer in de wagen zit (nog steeds super tevreden trouwens van mijn EV), heb ik terug meer tijd om podcasts te beluisteren.

Deze podcastaflevering wil ik nog eens een extra push geven om enkele redenen. In de laatste aflevering van de Roadtrip podcast van autofans.be komt er namelijk een bekende voor me voorbij als centrale gast.

Koen Sonck is jaren 1 van de drijvende krachten geweest achter het Belgische windsurfwereldje (zeilnummer B2). Ik ken weinig andere Belgen die zo gepassioneerd zijn/waren over deze sport en zo iedereen rond hem steeds pushte naar een hoger niveau. Even in mijn foto’s gezocht naar een foto van Koen op het jaarlijkse BK speedsurfen in het Zuid-Franse Gruissan, waar we vele jaren samen met het Belgische speedsurfwereldje de paasvakantie doorbrachten (deze is van editie 2008).

MAAR Koen is dus al sinds zijn afstuderen een werknemer bij Volvo Gent en is ondertussen aan zijn 2de “tour of duty” bezig in China, waar hij de nieuwe Polestar fabriek mee heeft gebouwd en head of quality management is.

Een podcastaflevering met deze spraakwaterval over het afschepen van Elon Musk, de realiteit in China, waarom onze ministers beter eens zelf met een EV zouden rijden, de parabel van het herstellen van een fietsband,…

En jawel ook te vinden op Spotify en co.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments