Blogging Business event op 6 maart in Antwerpen

Update 25/02:
Op dinsdag 25 februari kan je een gratis ticket (ter waarde van 75€) voor dit event in de wacht slepen! Stuur op dinsdag 25 februari een mail naar info@gitzwart.com met in onderwerp ‘Dailybits – blogging business’. De onschuldige hand van de organisatie kiest voor 18 u. de winnaar uit.


Naast mijn eigen workshops omtrent de technische kant van bloggen, zal je me ook op 6 maart alle technische vragen kunnen stellen op het Blogging Business event van Gitzwart in Antwerpen.

De dames van Gitzwart organiseren geregeld blogger workshops, waarbij ervaren bloggers alle mogelijke praktische vragen, omtrent het laten groeien van je blog tot een business, vanuit hun standpunt gaan beantwoorden. Via Stephanie van 70percentpure (die ik heb leren kennen op onze Zuid-Tirol bloggertrip) ben ik in contact gekomen met hen en nu als spreker voor het technische luik gevraagd.

Programma van het Blogger Business event

Doorheen de avond zijn er 2 workshops van 1,5uur waar je tweemaal de keuze hebt uit deze 4 sprekers:

  • Tom Cole van woonblog.be over hun woonboek en online shop gekoppeld aan de blog.
  • Stephanie Duval van 70percentpure over o.a. haar blogger collabs met merken.
  • Patricia Goijens van No Glitter No Glory over het evenwicht tussen business en creatieve content en samenwerkingen met merken.
  • Herman Maes van Dailybits.be met de technische kant van het bloggen en zorgen voor een groter publiek voor je blog (voor een introductie: lees deze bijberoep-blogpost even door).

blogging business event Antwerpen

Zelf ben ik oprecht jaloers op de bezoekers, die bij de andere 3 bloggers gaan kunnen luisteren, daar dit toch ook voor mij “bloghelden” zijn op contentgebied.

Mijn verhaal zal zich naar de technische kant van een blog begeven. Super content moet nog steeds gedragen wordt door de technische opzet en uitwerking van een blog. Je kan je dus verwachten aan tips & tricks over:

  • Het deelbaar maken van je blogcontent.
  • Het verbeteren van de google-ranking (SEO).
  • De mogelijkheden van wordpress en hoe je dit verder kan customizen.
  • Een hele batterij aan handige online tools.

Daarnaast kan je met al je technische vragen voor, tijdens en na de workshops bij mij terecht.

De inschrijvingen zijn sinds maandag 3 februari geopend en de kosten voor dit event bedragen 75€. De locatie van dit event is trouwens het prachtige huis Happaert (aan de Oudaan in hartje Antwerpen).

Huis happaert antwerpen


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

5 comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *