Workshop affiliate marketing voor bloggers

Mijn agenda zat de afgelopen weken weer vol met workshops en presentaties voor bloggers. Altijd leuk om wat passie, inspiratie en vooral praktische tips te kunnen doorgeven.

In samenwerking met Lewis PR en het partnerprogramma van bol.com organiseren we eind juni nog een workshop zeer specifieke gericht op bestaande bloggers: Affiliate voor bloggers via bol.com.

Zoals je kan zien op deze blog heb ik geen popups, domme banners of adsense advertenties (Adsense zie je enkel als je vanuit Google binnenkomt of op een oude blogpost zit). En toch verdient deze blog geregeld een bedrag door zogenaamde affiliate marketing.
bol.com affiliate marketing blogger

Bol.com vind ik persoonlijk nog steeds het beste affiliate netwerk om alle zaken zelf te leren en wat te experimenteren (let op: er bestaat geen magische formule!). Ikzelf ben er al jaren partner en het Bol.com partnerevent in 2013 was bijvoorbeeld ook 1 van mijn eerste echte top online marketing events, die me richting die wereld hebben geduwd.

Workshop affiliate marketing voor bloggers

Omdat er veel verhalen, onwaarheden en vragen over zijn, is er dus nu een workshop waar je met al je praktische vragen terecht kan. Als sprekers van dienst zijn er zowel mensen van bol.com als ikzelf. Ikzelf ga enkele praktische cases laten zien en daarnaast ook de nodige technische mogelijkheden en implementatie tips meegeven.

Praktische info:
• Zaterdag 27 juni 2015, 10u – 13u
• Telenet Idealabs (Lange Klarenstraat 19, Antwerpen)

Inschrijven als blogger kan door een e-mail te sturen naar bol.com@lewispr.com voor 15 juni.

bol.com_

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

13 comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.