HAPPY 10 JAAR DAILYBITS.BE

Zoals je recent nog in mijn bloggeschiedenis blogpost kan lezen is 22 december 2005 de geboortedatum van deze blog.

Dailybits 10 jaar

Toch leuk om terug te zien dat grote archief. Zo had ik op 22 december 2010 een blogpost over de 5de verjaardag van mijn Dailybits-blog. En is het nu dus tijd voor nieuwe kaarsjes. Hoera!

verjaardag_dailybits

Spijtig genoeg ben ik het archief van mijn eerste 8 maanden op deze blog verloren en start mijn huidig archief op 21 augustus 2006.

Mijn Google Analytics account is rond juli 2008 gestart en het blijft leuk voor mezelf, dat ik van al die kleine spikes de reden nog weet. Door mijn focus weg van mainstream onderwerpen besef ik nu terug dat 400-500 bezoekers/dag hard werken is.
Analytics

Altdij leuk trouwens om te zien, dat veel van de vaste waarden in het Vlaamse blogwereldje rond dezelfde periode zijn gestart, zoals BVLG en een jaartje later IT-Girl.

Mijn plannen met Dailybits.be?

De focus van deze blog is doorheen de jaren hard verschoven. Van bijna een volledige blog over (gps)windsurfen naar een techblog. Deze blog heeft me ook naar een leuke job gebracht en een mooi draaiend bijberoep.

Mijn plannen met deze blog zijn dan ook nog verder richting mijn huidig speelveld van de technische marketing. Ikzelf zie me meer en meer verschuiven naar een “Marketing Technologist” functie, waarbij mijn passie voor alles rond online marketing matchen met mijn brede technologie voorliefde en achtergrond.

Ik ga dan ook vooral terug wat meer online experimenten doen en belangrijke tech/startup/online-evoluties duiden (met mijn eigen kijk erop). Als ik zie wat er op ons afkomt… (Wat insights over mijn stats en inkomsten heb ik voorbehouden voor mijn Dailybits mailinglijst.)

Daarnaast geef ik deze kennis ook in 2016 door via verschillende presentaties/opleidingen.

Maar eerst komt januari met nog eens wat gezinsuitbreiding en vele andere uitdagingen. Gelukkig heb ik nog een hoop blogposten in draft staan (die zo goed als klaar zijn) om die maand door te komen. 😉

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.