Deze weken ben ik (door het aankomende einde van het schooljaar) nog de laatste schoolpresentaties aan het geven aan ouders in lagere scholen. Voor volgend schooljaar beginnen er alvast boekingen binnen te komen voor pedagogische studiedagen, bibliotheken,…

Ik kijk dus ook steeds rond naar nieuwe evoluties of zaken, die ik mee dien te verwerken in de presentatie (zoals de “My AI” van Snapchat bijvoorbeeld).

Via Twitter kwam ik ook deze (reeds 2 jaar oude) campagne van Nieuw-Zeeland op het spoor rond cyber safety. Echt wel super leuk gedaan om belangrijke boodschappen op een laagdrempelige manier te gaan brengen. Voor wie de video’s trouwens nog niet gezien heeft, maar kijk zeker eens naar hoe Samsung/Studio 100 ook Nederlandstalige video’s richting kinderen heebben gemaakt over deze thema’s.

 

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments