Hotelpunten, je kan er hier al wel wat blogposten over terugvinden. Gaande van hoe we 100K aan Priority Club hotelpunten verzamelden op onze honeymoon, we op weg naar een shortski even een hotelpuntenscoor nachtje deden tot hoe we er wat uitgaven in Boedapest.

Ik had nog een hoopje hotelpunten staan bij IHG (Holiday Inn, Intercontinental,..) en daar ik voor de UK conferentie BrightonSEO nog een hotel zocht, heb ik die punten gebruikt voor het boeken van een gratis reward night. De 2de nacht is dan wel een gewone betalende nacht geworden, waar ik dan ook punten op wilde ontvangen.

Groot was dan ook de verbazing om een weekje later vast te stellen, dat de betalende nacht als non-qualifying stay werd aangegeven en nul punten opbracht. Direct een claim mailtje richting ihgrewardsclub@ihg.com verstuurd. Een dagje later kreeg ik de bevestiging, dat er een foutje was gemaakt door het hotel, waarna ik de verdiende hotelpunten toch nog kreeg.
IHG___InterContinental_Hotels_Group

Waar is trouwens de tijd gebleven dat we nog vlot vele promoties konden gaan combineren en met 1 nachtje in een Holiday Inn 14K aan punten konden scoren? Nu moet je wat geluk hebben met de opdrachten van bvb. de Share forever promocampagne. Hier krijg je nu naast punten voor jezelf ook punten, die je aan iemand anders kan geven (pick me me me… πŸ˜‰ ).
Share_Forever_–_IHG_Rewards_Club_–_shareforever_ihg_com

Al blijkt deze promotie niet echt bedoeld voor ons:

Share Forever Program (the β€œProgram”) is open to legal residents of Argentina, Aruba, Brazil, Canada, Cayman Islands, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Jamaica, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, the fifty (50) United States (and the District of Columbia), Puerto Rico, Uruguay, and Venezuela

PS: Wil je toch nog eenvoudig gratis op hotel, check dan zeker de blogpost van de Travelmagic-guys over hun BPR trucken (van de foor).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments