We mogen toch nog altijd super trots zijn op dat festival in Boom, dat dit jaar zijn 15de verjaardag viert. Elk jaar leggen ze de lat hoger, maken ze zich het zelf ook moeilijker en kijken ze hoe ze hun bezoekers kunnen verrassen.

Al vele jaren sturen ze de festivalbandjes reeds op voorhand naar de bezoekers. Niet in een doodgewone plastic verpakking, maar in een mystery box volledig in het jaarthema. Met de komst van de 2019 festivalbandjes is de lat alweer hoger gelegd en is het thema “The book of Wisdom” echt letterlijk genomen.

Een mystiek verhaalboek van 150 pagina’s met top illustraties, landkaart, kleine inserts, ontslagbrief van een bezoeker,… Blijkbaar enkele in het Nederlands verzonden met Engelstalige briefjes.
tomorrowland bracelet 2019

tomorrowland bracelet 2019

 

De voorgaande jaren?

Het was even zoeken, maar in mijn Dailycave kan ik naast video’s maken ook een hoop stockeren en jawel ik heb de meeste Bracelet en boxen nog van de voorgaande edities. Het wordt dit jaar mijn 12de editie (ik heb de eerste 2 jaar gemist, ben dan in 2007 voor het eerst gegaan en in 2010 hadden we net ons huis gekocht 😉 ). Dus in totaal 6 TML edities teruggevonden van de voorbije jaren.

 

Tomorrowland bracelet box 2013

Bandje met NFC-chip in, zie ook mijn blogpost hierover.

Tomorrowland bracelet box 2014

Deze heb ik niet meer teruggevonden, maar was met een sleutel om de box open te doen met daarin een oplichtend symbool.

 

Tomorrowland bracelet box 2015

Box rond het thema melodia met een opwindbare music box, die de theme van TML speelt. Het bandje had ingebouwde ledjes, die op gezette momenten werden geactiveerd (maar ook de regen dat jaar niet overleefde bij de meeste aanwezigen).

 

Tomorrowland bracelet box 2016

Deze box is ergens misgegaan van levering, dus hebben we onze bandjes aan de kassa moeten ophalen.

 

Tomorrowland bracelet box 2017

Het thema Amicorum Spectaculum was super verwerkt in het hoofdpodium en ook in de bracelet box had je een opwindbare musicbox met het TML theme en 2 artiesten die hun kunsten vertonen.

 

Tomorrowland bracelet box 2018

Het Planaxis thema in de bracelet box was best braaf met een zeepaardhanger.

 

Wie zie ik de eerste vrijdag nog ergens aan een podium? 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
4 jaren geleden

Extra tip rond het boek: wie zoekt, die vindt… 😉