De knappe marketingactie van Eurostar: het Londen-virus waart nog steeds rond bij vele bloggers, waarbij gratis Eurostar-tickets aan elkaar kunnen doorgegeven worden.

Ook Saskia van saskiablogt.be is ondertussen aangestoken en zoekt een remedie voor dit virus wat ze in Londen kan gaan doen. De vraag is dus wat ik zou kunnen aanraden voor een citytrip naar Londen? Karlien vraagt al lang om eens naar Londen te gaan, daar ze dit nog niet heeft gezien (in tegenstelling tot mezelf, waar ik als 15-jarige al op de Eurostar werd gezet om in Engeland 2 weken Engels te gaan leren).

Als IT-nerd (en gps windsurfer) lijkt het me ook wel eens leuk om te gaan kijken of die nulmeridiaan van Greenwich nu echt op W000 00.000 of E000 00.000 ligt, zoals in 1884 afgesproken is. Mooi meegenomen natuurlijk dat deze meridiaan in 1 van de 8 Koninklijke parken van Londen ligt (met schitterend uitzicht over Londen) en dat enkele sportdisciplines van de Olympische spelen in 2012 hier zullen plaatsvinden.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments