Dailybits-bezoeker Chris-BEL29 heeft de afgelopen dagen weer een stevige trip richting Sydney ondernomen met zijn Formula windsurfspullen op weg naar het WK Formula windsurfing in Argentinië eind maart (met een voorgaande trainingsperiode in Sydney, euhm mag ik jaloers zijn?).

Zijn reisverhaal laat weer mooi zien hoe moeilijk het is om tegenwoordig met windsurfspullen een vliegtuig op te geraken (en zeker dan met Formula masten, die bestaan uit 2 delen van ongeveer 2.8m lengte, totaal van 5.5m).

Het is algemeen geweten dat geen enkele vliegtuigmaatschappij moeilijk doet over het GRATIS meenemen van golf-bags, dus de kite-merken hebben dan ook een slimme truuk gevonden voor de reizende kitesurfers.

Windsurf/kitemerk Mystic heeft bijvoorbeeld de golfbag in zijn assortiment. De buitenkant is volledig identiek aan de vele “echte” PRO golfbags en binnenin is er genoeg plaats voor een kiteuitrusting mee te nemen. Slim gezien en dit zal in de meeste gevallen op de luchthaven goed genoeg zijn om zo je kite-spullen gratis mee te krijgen bij een vriendelijke hostess (als extra best een golfpetje opzetten).

Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments