Dailybits-bezoeker Chris-BEL29 heeft de afgelopen dagen weer een stevige trip richting Sydney ondernomen met zijn Formula windsurfspullen op weg naar het WK Formula windsurfing in Argentinië eind maart (met een voorgaande trainingsperiode in Sydney, euhm mag ik jaloers zijn?).

Zijn reisverhaal laat weer mooi zien hoe moeilijk het is om tegenwoordig met windsurfspullen een vliegtuig op te geraken (en zeker dan met Formula masten, die bestaan uit 2 delen van ongeveer 2.8m lengte, totaal van 5.5m).

Het is algemeen geweten dat geen enkele vliegtuigmaatschappij moeilijk doet over het GRATIS meenemen van golf-bags, dus de kite-merken hebben dan ook een slimme truuk gevonden voor de reizende kitesurfers.

Windsurf/kitemerk Mystic heeft bijvoorbeeld de golfbag in zijn assortiment. De buitenkant is volledig identiek aan de vele “echte” PRO golfbags en binnenin is er genoeg plaats voor een kiteuitrusting mee te nemen. Slim gezien en dit zal in de meeste gevallen op de luchthaven goed genoeg zijn om zo je kite-spullen gratis mee te krijgen bij een vriendelijke hostess (als extra best een golfpetje opzetten).

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nick
13 jaren geleden

Heb dit een maand geleden toegepast. Heb zo’n golf bag aangeschaft vlak voor afreis naar Brazilië

Truuk werkt inderdaad perfect, en beste is er nog een echte golfstick bij te steken.
Als ze dan toch lastig doen op sommige lijnen (sommigen kennen den truuk al) dan haalt ge gewoon die stick boven en dan zwijgen ze zeker.

13 jaren geleden

héhéhé… Schitterend! Super handig en daar we thuis ook nog wel ergens een golf-stick hebben liggen, ga ik dit zeker onthouden…

13 jaren geleden

Haha prachtig! Nu nog een golfbal als sleutelhanger en de vermomming is compleet!
.-= Maarten zijn laatste blog ..Acties schippers ten einde na akkoord over protocol =-.